Champagne Bar

Champagne Bar

Champagne Bar – Piano Bar, destinacioni ekzotik i mbrëmjeve tuaja, aty ku mund të shijoni cocktails me champagne ose gatime kreative nga shefi ynë i kuzhinës, nën tingujt e muzikës latine, tradicionale Kubane, Buena Vista Social Club dhe jo vetëm! Muzika LIVE performohet nga grupi i famshëm Esencia Cubana, të ardhur ekskluzivisht në Tiranë për Vila Alehandro.

 

 

Orari i shërbimit: 18:00 – 02:00

Muzika LIVE fillon në ora 21:00

Foto Galeria