Salla Ambasador

Salla Ambasador

“Salla Ambassador”, me një stil klasik dhe elegant, nën një atmosferë të qetë dhe relaksuese, ju shërben gatime të veçanta të krijuara me mjeshtëri nga shefi ynë i kuzhinës. Kuzhinë Mesdhetare – Italiane si dhe një menu e përzgjedhur tradicionale Shqiptare, të gjitha me produkte të freskëta të cilat do t’ju shijojnë si askund tjetër…

 

Orari i shërbimit: 12:00 – 00:00

Foto Galeria