Salla e Eventeve

Salla e Eventeve

Salla jonë e eventeve, me një kapacitet prej 160 persona të ulur ose 250 persona për raste si cocktails apo buffet, është një nga ambjentet më moderne dhe më të rehatshme në Tiranë e më tej. Buffet duke filluar nga 1,800 Lekë personi, dasma duke filluar nga 3,800 Lekë personi, përfshirë pije pa limit si dhe arredimi i sallës! Tek ne, eventet tuaja do të mbahen mend gjatë…

 

 

Foto Galeria